OBVESTILA IN NOVICE

ZDRAVSTVENOVZGOJNI CENTER BLED VABI NA JESENSKE MERITVE IN DELAVNICE

4. september 2023

Skrb za zdravje krepi človeka, hkrati pa omogoča, da kvalitetno, brez ali z urejeno kronično nenalezljivo boleznijo, živimo čim dlje. Da pa je motivacija za to še boljša, vas pri tem dodatno podpremo v zdravstvenovzgojnem centru, ki deluje pod okriljem Zdravstvenega doma Bled. Z vami odkrivamo možnosti za nove, zdravju prijaznejše spremembe, hkrati pa vas spodbujamo pri ohranjanju že vpeljanih dobrih življenjskih navad. Septembra nas lahko srečate v blejskih lokalnih skupnostih, kjer bomo brezplačno izvajali meritve krvnega tlaka in krvnega sladkorja ter skupaj z vami interpretirali izmerjene vrednosti. Svetujemo vam, da se meritev udeležite tešči.

Razpored meritev krvnega tlaka in krvnega sladkorja po lokalnih skupnostih:

torek, 5. september 2023, med 8. in 10. uro – Gasiski dom Rečica,

četrtek, 7. september 2023, med 9. in 10. uro – Kulturni dom Zasip,

torek, 12. september 2023, med 8.30 in 9.30 uro – Kulturni dom Bohinjska Bela,

sreda, 13. september 2023, med 8. in 10. uro – Društvo upokojencev Bled,

torek, 19. september 2023, med 9. in 10. uro – Zadružni dom Ribno.

Vse bodoče starše vabimo, da se udeležijo delavnice Priprava na porod in starševstvo, ki se bo pričela v četrtek, 7. septembra 2023, ob 18. uri, v klubski sobi Medgeneracijskega centra Vezenine Bled. Teme delavnice so pozna nosečnost in njene tegobe, fit nosečka, vse o porodu, skrivnosti uspešnega dojenja, za zdrave zobe in moj novorojenček.

Vse občanke in občane, ki želijo raziskati, kakšne so njihove prehranske navade pa vabimo na delavnico Zdravo jem, ki se bo pričela v ponedeljek, 18. septembra 2023, ob 16:45 uri v klubski sobi Medgeneracijskega centra Vezenine Bled.

Na delavnici se je potrebno predhodno prijaviti na telefon 030 708 565 ali na zvcbled@zd-bled.si.
Vabljeni!

Nika Teran, dipl. m. s., mag. zdr.- soc. manag.

« nazaj na seznam